Arkiv

VI TALER IKKE OM PENGE

LYSSTOF

K.R.O.P

FEST

I'M SHORT - I'M BOGART

HOVED OG HALE

NÅR STEDET FÅR EN ANDEN LYD

ARCHEOPTERYX X

VÆRK FOR 7 FODGÆNGERE

MOTION,
MOVEMENT AND MOMENT

FORESTILLINGER

MÆLK

GÆST/ GEJST

PIG

CANTUS

GÆST/GEJST

Dans: Mari Matre Larsen, Arina Holm Joensen, Kristoffer Louis Andrup Pedersen, Mathijs Scheeper, Rikke Marx Svane
Idé & koncept: Kasper Daugaard Poulsen
Koreografi: Kasper Daugaard Poulsen i samarbejde med danserne
Scenografi, kostumer, grafik og PR: Tine Park
Lysdesign: Peer Maribo
Foto: Samuel Andersen
Musik: Aphex Twin, Horace Silver, Lipps Inc., William Basinski

Premiere: 10.03.05 på GRAN-teater for Dans, Århus

Gæst og Gejst er titlerne på to soli, der tilsammen danner danseforestillingen Gæst/gejst. Stykkerne præsenteres hver for sig adskilt af en pause i den samme forestilling i kraft af deres form- og indholdsmæssige sammenhæng. Begge soli er for en kvindelig danser og et bevægelseskor på fire dansere. De to soli udgør hvér sin fortælling om en værtinde og hendes gæster, og det er som sådan, de kædes sammen og danner dobbeltforestillingen Gæst/gejst.

Forestillingen er støttet af Kunstrådets Scenekunstudvalg, Kulturudviklingspuljen - Magistratens 4. Afdeling - Århus Kommune, Værkstedsscenen i Århus, Wilhelm Hansen Fonden, Danmarks Nationalbanks Jubilæumsfond af 1968 og Tuborgfondet.

Presse:
”Hver en lyd bliver på en dejlig måde vigtig. For der er god og smuk musik at hente i de gastronomiske gøremål, og Daugaard Poulsen forstår da også at krydre sin koreografi med små raffinementer.
I hver deres spotlys spiller de råkostmusik. Eller rettere så gulerods(med)rivende rytmer at salen, anført af en vidunderlig smittende kluklatter fra et barnepublikum, brister i en befriende kollektiv latter.”
-Århus Stiftstidende