Arkiv

VI TALER IKKE OM PENGE

LYSSTOF

K.R.O.P

FEST

I'M SHORT - I'M BOGART

HOVED OG HALE

NÅR STEDET FÅR EN ANDEN LYD

ARCHEOPTERYX X

VÆRK FOR 7 FODGÆNGERE

MOTION,
MOVEMENT AND MOMENT

FORESTILLINGER

MÆLK

GÆST/ GEJST

PIG

CANTUS

K.R.O.P. - at have eller være

K.R.O.P. er en syntese af performance, foredrag og inddragende workshop. Udstyret med pap, parykker og en old school overhead, dissekerer de to medvirkende kroppen på kryds og tværs af tid og sted.

Kroppen belyses som fænomen fra adskillige vinkler: videnskabeligt, kulturelt, politisk og personligt. Forestillingen bevæger sig mellem fakta og fiktion, fra evolution, over kropidealer, til kønsidentitet og kropslige fremtidsvisioner.

Der springes fra kunstigt hår til kunstige ben, hjernevidenskab udsættes for musicaldans, pølsegift præsenteres som krigsvåben, skønhedsserum og forhindring for empati. Ideen om ”et sundt sind i et sundt legeme” gennemgås historisk med hjælp fra to papdukker. Vitalismens gymnastik opføres med ridepisk, og hvad med fremtidens krop som en app?

Emnerne formidles gennem bevægelse, iscenesat fortælling og reelt foredrag. Performerne spinder videre i et tilrettelagt inferno af udsagn og undersøgelser af kroppen, ikke mindst deres egne såvel som andres og tilskuernes. Forestillingen balancerer mellem kunstnerisk oplevelse og foredrag med plads til både indtryk og refleksion.

Koncept og idé: Christine Fentz, Adelaide Bentzon og Kasper Daugaard
Iscenesættelse: Adelaide Bentzon
Medvirkende: Pernille Koch og Kasper Daugaard
Dramaturg: Christine Fentz
Scenografi: Io Helweg
Kostumer: Jeppe Worning
Co-producent: Bora Bora

Støttet af Statens Kunstråds Scenekunstudvalg, Aarhus Kommunes Kulturudviklingspulje, Aage & Johanne Louis-Hansens Fond og Bora Bora – dans & visuelt teater.